-
August 17th, 2026, 02:03 AM
Senior Hostboard Member
ya müdaxilə edən təklif olmadan?
Mən reklamlardan bezmişəm. Hansı kazino təmiz, heç bir pop-up, banner və ya müdaxilə edən təklif olmadan? işləyirSadəcə oyunlar, depozit və çıxarış. Bu, ultra-minimalizm istəyənlər üçündür. Mən bonuslarımı ayrıca bölmədə özüm baxım, amma oyun zamanı heç nə əngəl olmasın. Kimsə belə "sakit" bir kazino bilirmi? Təcrübənizi bölüşün. Bu, mənim üçün ən böyük unikallıqdır.
-
August 17th, 2026, 05:13 AM
Junior Hostboard Member
Re: ya müdaxilə edən təklif olmadan?
Bu günlərdə müxtəlif onlayn xidmətlərdə hesab yaratmaq üçün məlumatların təqdim edilməsi tələb olunur, lakin bəzi platformalar həddindən artıq çox şəxsi suallar verir. Mənə maraqlıdır ki online domino pullu səhifəsindəki kimi qeydiyyat formalarında ad, soyad, doğum tarixi, ünvan və ya sənəd seriyası kimi detalların hansıları həqiqətən vacibdir və hansıları artıq hesab oluna bilər? Axı istifadəçilər çox vaxt həddindən artıq məlumat tələb edən saytlara etibar etmirlər. Sizcə, qanuni platformalar üçün minimum tələb olunan məlumat dəsti nədən ibarət olmalıdır və bu tələblər ölkədən ölkəyə necə dəyişir? Bundan əlavə, bəzi saytlar qeydiyyatın ilk mərhələsində az məlumat istəyib, sonradan profilin tamamlanmasını tələb edir. Bu yanaşma istifadəçi üçün daha rahatdır, yoxsa əksinə, sonrakı mərhələlərdə yığılan məlumatlar daha çox narahatlıq doğurur? Mən həmçinin bu platformanın istifadəçilərdən soruşduğu məlumatların həcmini digər oxşar xidmətlərlə müqayisə etmək və hansı məlumatların ümumiyyətlə tələb edilməməsinin daha məqsədəuyğun olduğunu anlamaq istərdim. Bu sualın cavabı mənə gələcəkdə hansı platformalara qoşulacağımı seçməkdə kömək edəcək.
Tags for this Thread